AM TV: Maarten van Biezen (VER) over het Nationaal Laadonderzoek 2021

De laadinfrastructuur in Nederland is goed voor elkaar, maar er is nog wel volop werk aan de winkel om het leven van bestuurders van een elektrische auto gemakkelijker te maken. Dat blijkt uit het Nationaal Laadonderzoek 2021. We doken in het tweede deel van AM TV met Maarten van Biezen van de Vereniging Elektrische Rijders (VER) dieper in de resultaten van dit onderzoek.

De onderzoekers waren dit jaar vooral nieuwsgierig naar hoe mensen thuis laden, met welke snelheid en met welke bijzonderheden. Ze wilden ook weten wat EV-rijders doen om schoner en groener te kunnen laden. Het Nationaal Laadonderzoek is een initiatief van de Vereniging Elektrische Rijders (VER), ElaadNL (kennis- en informatiecentrum) en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en werd uitgevoerd door de Rijksuniversiteit Groningen.

Bekijk de uitzending hieronder terug. Het interview met Maarten van Biezen begint vanaf 20 min. 52 sec.

AM TV: Maarten van Biezen (VER) over het Nationaal Laadonderzoek 2021 - Automobielmanagement.nl

AM TV: Maarten van Biezen (VER) over het Nationaal Laadonderzoek 2021

De laadinfrastructuur in Nederland is goed voor elkaar, maar er is nog wel volop werk aan de winkel om het leven van bestuurders van een elektrische auto gemakkelijker te maken. Dat blijkt uit het Nationaal Laadonderzoek 2021. We doken in het tweede deel van AM TV met Maarten van Biezen van de Vereniging Elektrische Rijders (VER) dieper in de resultaten van dit onderzoek.

De onderzoekers waren dit jaar vooral nieuwsgierig naar hoe mensen thuis laden, met welke snelheid en met welke bijzonderheden. Ze wilden ook weten wat EV-rijders doen om schoner en groener te kunnen laden. Het Nationaal Laadonderzoek is een initiatief van de Vereniging Elektrische Rijders (VER), ElaadNL (kennis- en informatiecentrum) en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en werd uitgevoerd door de Rijksuniversiteit Groningen.

Bekijk de uitzending hieronder terug. Het interview met Maarten van Biezen begint vanaf 20 min. 52 sec.