BYD lanceert Tang SUV in Noorwegen

BYD en importeur RSA hebben de Tang SUV geïntroduceerd in Noorwegen. In Oslo werd een bijeenkomst gehouden ter viering van de eerste 100 BYD’s Tang SUV die in Noorwegen zijn gearriveerd. Tijdens de festiviteiten werd de eerste Tang officieel aan zijn eigenaar overhandigd.

Het merk is al enige tijd te koop in Noorwegen, de EV-kampioen van EuropaBYD (2021)

BYD’s eerste levering van personenauto’s voor Noorwegen betekent het begin van de ‘Europese droom’ van het bedrijf. BYD heeft zich als doel gesteld om voor eind dit jaar 1.500 elektrische auto’s te leveren in Noorwegen. “We kijken ernaar uit om BYD en zijn elektrische strategie in Noorwegen te ondersteunen”, zegt Frank Dunvold, CEO van importeur RSA. “Het BYD-merk is een fantastische toevoeging aan ons portfolio.

Droom

Isbrand Ho, Managing Director van BYD Europe: “Wat is een betere plek om onze Europese droom te beginnen dan in Noorwegen. BYD gelooft, net als de Noorse bevolking, in een toekomst met minder CO2-uitstoot en een betere luchtkwaliteit voor iedereen. We zijn vastbesloten om volledig elektrische, emissievrije personenauto’s op de Europese markt te brengen.”

Lees ook:
BYD wil dit jaar 1.500 elektrische suv’s verkopen in Noorwegen

BYD lanceert Tang SUV in Noorwegen - Automobielmanagement.nl

BYD lanceert Tang SUV in Noorwegen

BYD en importeur RSA hebben de Tang SUV geïntroduceerd in Noorwegen. In Oslo werd een bijeenkomst gehouden ter viering van de eerste 100 BYD’s Tang SUV die in Noorwegen zijn gearriveerd. Tijdens de festiviteiten werd de eerste Tang officieel aan zijn eigenaar overhandigd.

Het merk is al enige tijd te koop in Noorwegen, de EV-kampioen van EuropaBYD (2021)

BYD’s eerste levering van personenauto’s voor Noorwegen betekent het begin van de ‘Europese droom’ van het bedrijf. BYD heeft zich als doel gesteld om voor eind dit jaar 1.500 elektrische auto’s te leveren in Noorwegen. “We kijken ernaar uit om BYD en zijn elektrische strategie in Noorwegen te ondersteunen”, zegt Frank Dunvold, CEO van importeur RSA. “Het BYD-merk is een fantastische toevoeging aan ons portfolio.

Droom

Isbrand Ho, Managing Director van BYD Europe: “Wat is een betere plek om onze Europese droom te beginnen dan in Noorwegen. BYD gelooft, net als de Noorse bevolking, in een toekomst met minder CO2-uitstoot en een betere luchtkwaliteit voor iedereen. We zijn vastbesloten om volledig elektrische, emissievrije personenauto’s op de Europese markt te brengen.”

Lees ook:
BYD wil dit jaar 1.500 elektrische suv’s verkopen in Noorwegen