Het tankstation wordt gebouwd door Energy Points, dat onderdeel is van Holthausen Clean Technology. Bij de locatie kan uitsluitend groene waterstof worden getankt, de meest duurzame vorm gemaakt met energie uit duurzame bronnen, zoals zonne- en windenergie. De verwachting is dat in november dit jaar het waterstoftankstation wordt opgeleverd. De publieke locatie zal 24/7 geopend zijn.

Century Autogroep heeft dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Seat en Škoda in Groningen en Drenthe. Ook zet het bedrijf in op wasstraten en bedrijfswagenombouw en heeft het een verhuur-, lease- en schadetak.

Ombouw van voertuigen

Holthausen Clean Technology levert al een aantal jaren waterstoftrucks. Daarnaast bouwt het bedrijf andere voertuigen en apparaten om zodat deze hun energie kunnen halen uit waterstof, waaronder de Volkswagen Transporter en Volkswagen Crafter.