Het autobedrijf, dat eigendom is van een Nederlandse investeerder, hoopt de komende maanden in snel tempo meer van dat soort ‘winkels’ te openen, waaronder ook in Milaan, Athene en Dubai. Tegelijk wordt een marketingcampagne met de slogan ‘The Time is Now’ uitgerold. Het eerste model, de e-Go life, krijgt in Duitsland een prijskaartje van 26.550 euro, maar dat is voor aftrek van de overheidssubsidies waar dit elektrische voertuig voor in aanmerking komt.

Investeerders

Next e-Go Mobile deelde eerder deze maand mee dat het dit jaar 78 miljoen euro aan nieuwe middelen heeft opgehaald bij diverse investeerders. Dat geld wordt gebruikt om de productiecapaciteit verder op te voeren en nieuwe modellen te ontwikkelen.

Lees ook:
Next.e.Go Mobile krijgt middelen voor expansie

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding