Tesla stelt Superchargers open voor EV’s van andere merken

Ook als je geen Tesla rijdt kan je nu terecht bij enkele Superchargers. Op 10 locaties in Nederland zijn de Superchargers van Tesla namelijk opengesteld voor andere merken. Je hoeft alleen maar de Tesla-app te installeren om te laden. Met de pilot wil Tesla naar eigen zeggen elektrisch rijden bevorderen.

Tesla-eigenaren kunnen deze laadstations op dezelfde manier blijven gebruiken zoals ze gewend zijn. Tesla zal de doorstroming op de locaties nauwkeurig in de gaten houden en luisteren naar de ervaringen van haar klanten. De faciliteit is voorlopig niet beschikbaar voor buitenlandse EV-rijders met andere merken dan Tesla.

Overstap

“Het is altijd onze ambitie geweest het Supercharger-netwerk open te stellen voor niet-Tesla elektrische auto’s om zo meer autorijders aan te zetten de overstap naar elektrisch rijden te maken. Dit sluit naadloos aan op onze missie om de wereldwijde transitie naar duurzame energie te versnellen,’’ aldus Tesla Nederland.

Uitbreiden

“Hoe meer klanten gebruikmaken van het Supercharger-netwerk, hoe sneller we het netwerk kunnen uitbreiden. Ons doel is om snel ervaringen op te doen en eventuele aanpassingen door te voeren. Daarnaast blijven we ons netwerk in hoog tempo uitbreiden zodat we in de toekomst hopelijk overal ter wereld zowel Tesla-eigenaren als niet-Tesla bestuurders kunnen verwelkomen bij onze Superchargers.’’

Lees ook:
Tesla onbetwiste kampioen van de autowereld

Tesla stelt Superchargers open voor EV’s van andere merken - Automobielmanagement.nl

Tesla stelt Superchargers open voor EV’s van andere merken

Ook als je geen Tesla rijdt kan je nu terecht bij enkele Superchargers. Op 10 locaties in Nederland zijn de Superchargers van Tesla namelijk opengesteld voor andere merken. Je hoeft alleen maar de Tesla-app te installeren om te laden. Met de pilot wil Tesla naar eigen zeggen elektrisch rijden bevorderen.

Tesla-eigenaren kunnen deze laadstations op dezelfde manier blijven gebruiken zoals ze gewend zijn. Tesla zal de doorstroming op de locaties nauwkeurig in de gaten houden en luisteren naar de ervaringen van haar klanten. De faciliteit is voorlopig niet beschikbaar voor buitenlandse EV-rijders met andere merken dan Tesla.

Overstap

“Het is altijd onze ambitie geweest het Supercharger-netwerk open te stellen voor niet-Tesla elektrische auto’s om zo meer autorijders aan te zetten de overstap naar elektrisch rijden te maken. Dit sluit naadloos aan op onze missie om de wereldwijde transitie naar duurzame energie te versnellen,’’ aldus Tesla Nederland.

Uitbreiden

“Hoe meer klanten gebruikmaken van het Supercharger-netwerk, hoe sneller we het netwerk kunnen uitbreiden. Ons doel is om snel ervaringen op te doen en eventuele aanpassingen door te voeren. Daarnaast blijven we ons netwerk in hoog tempo uitbreiden zodat we in de toekomst hopelijk overal ter wereld zowel Tesla-eigenaren als niet-Tesla bestuurders kunnen verwelkomen bij onze Superchargers.’’

Lees ook:
Tesla onbetwiste kampioen van de autowereld