Top dossiers

 

Driving Business Events 

Als toonaangevend vakblad organiseert Automobiel Management jaarlijks evenementen met elk een eigen thema, bedoeld voor alle marktpartijen in de autobranche. Naast informatieve en inspirerende presentaties zijn de evenementen dé gelegenheid om te netwerken.

Driving Business Remarketing 2018 - 27 juni 2018

Driving Business Remarketing 2016

Het Driving Business Remarketing (27 juni 2018) biedt dit jaar een uitgebreid inhoudelijk programma met als thema Waar kan ik op vertrouwen? Hoe zet ik mijn koers uit?'Het Nationaal Occasion Onderzoek wordt gepresenteerd met nieuwe feiten en voor de derde keer vindt de verkiezing ‘Occasion van het Jaar’ plaats. Het Nationaal Occasion Onderzoek (NOO) is een kwalitatief hoogstaand, betrouwbaar en actueel onderzoek naar de occasionmarkt in Nederland. Het NOO is het resultaat van samenwerking tussen VWE Voertuigeninformatie en –documentatie en Automobiel Management. Driving Business Remarketing vindt plaats in Inn Style te Maarssen.  

 

Driving Business Event - 26 september 2018

Driving Business

Op woensdag 26 september worden de Zakenauto en Bestelauto van het Jaar en de Beste Nieuwkomer bekendgemaakt. Daarnaast wordt het jaarlijkse Nationaal Zakenauto Onderzoek gepresenteerd. Het NZO is een uitgebreid onderzoek waarin veel aspecten met betrekking tot huidige en toekomstige zakelijke mobiliteit onder de loep worden genomen. Het onderzoek is inmiddels uitgegroeid tot een nationaal fenomeen dat de automotive branche, de overheden en de politici inzetten bij de vorming van hun beleid en opinie. Het NZO wordt gemaakt in opdracht van Automobiel Management, RDC en VNA. AM Driving Business is een spraakmakend event waar genodigden uit de autobranche samenkomen. De gasten zijn directeuren/managers uit de wereld van fleet & lease, auto-importeurs, dealerholdings en de toeleverende bedrijven uit de sectoren personen- en bestelauto's.
 

________________________________________________________________ 

Automobiel Management als uw partner in events? Dat kan!

Naast de events en workshops is het ook mogelijk gezamenlijk met u als adverteerder initiatieven op te zetten. Zo lift u mee op de naamsbekendheid en autoriteit van Automobiel Management. Als sponsor van een event legt u direct en persoonlijk contact met de doelgroep en is er ruimte voor het verhaal achter uw product of dienst. Automobiel Management ondersteunt nieuwe initiatieven en bewijst zich als een uitstekende mediapartner voor zowel kleine als grotere events. Ook denkt onze organisatie graag met u mee op gebied van organisatorische en promotionele vraagstukken. Zo helpt onze uitgeverij regelmatig bij het organiseren van klanten- en relatiedagen van relaties.

Voor meer informatie en de mogelijkheden op gebied van events, neem contact met Joop Sluiter, j.sluiter@mybusinessmedia.nl of via 06-53374234.

 

Events

 

Nationaal Occasion Onderzoek 2018

NOO2018

 

Nationaal Occasion Onderzoek 2018

Dit rapport kunt u gratis downloaden en bevat de belangrijkste conclusies uit het hoogstaande en actuele onderzoek naar de occasionmarkt uitgevoerd door VWE en Automobiel Management.

 

 

D

Nationaal Zakenauto Onderzoek 2018

 

Download hier  het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2018!

 

Nationaal Zakenauto Onderzoek 2018