De papieren versie van de Bedrijfsbarometer verdwijnt. Vanaf medio juni kunnen de huidige abonnees de nieuwe versie van de NDA Bedrijfsbarometer via internet benaderen. De nieuwe digitale analyse geeft de dealers inzicht op welke elementen ze goed en/of beter kunnen scoren. De vier elementen zijn: verkoop nieuw, verkoop gebruikt, (werkplaats) uren, onderdelen en accessoires. De Bedrijfsbarometer vergelijkt de financiële prestaties van een dealer met die van andere dealerbedrijven van een vergelijkbare grootte. De financiële gegevens worden gerangschikt naar afdelingen op basis van heldere cijfers, schema’s en grafieken. Daarnaast geeft het gebruikers inzicht in het gemiddelde rendement en bestaat de mogelijkheid tot het verstrekken van een managementrapportage. Dit geeft vooral multimerkdealers en dealers met meerdere vestigingen veel inzicht. Deze gebruiker kan de cijfers van zijn vestigingen en merken onderling vergelijken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding