Versneld een kenteken aanvragen kon tot voor kort alleen nog maar via het RDC. Daar komt nu dus verandering in. Per september gaat ook VWE de dienst Versnelde Kenteken Registratie in haar pakket opnemen. Michiel Aker: "Normaal gesproken moet je na de aanvraag één dag wachten tot de post de kentekenpapieren komt brengen. Dat gebeurt straks nog steeds, alleen krijgen gebruikers meteen al het kentekennummer per e-mail retour van ons. Dit levert al gauw een dag tijdwinst op, tijd die kan worden gebruikt om alvast de kentekenplaten te bestellen of de verzekering af te ronden." Iedereen met de RDW erkenning Versnelde Kenteken Registratie (VKR) kan van deze mogelijkheid gebruikmaken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding