De club luistert naar de naam INDI, oftewel Interface NAW-gegevens Dealer Importeur. Met de vereniging is een rechtspersoon ontstaan die schriftelijke overeenkomsten met RDC en DMS-leveranciers kan aangaan. "We kunnen nu officieel de afspraken met RDC en de dms-leveranciers bekrachtigen", aldus Martin Huisman, namens Bovag/NDA. Ted van Dam, namens RAI Vereniging: "Vanuit de Vereniging kunnen we controleren of de contractuele afspraken worden nagekomen." Het INDI-bestuur wordt evenredig gevuld door afgevaardigden van RAI Vereniging en Bovag/NDA. De oprichtingsvergadering heeft inmiddels plaatsgevonden. De heren zien de oprichting als “een goed voorbeeld van het verenigen van krachten in het merkkanaal, waarbij collectiviteit goedkoper en efficiënter is dan individueel je belangen behartigen." De introductie van INDI verloopt volgens planning. De pilot bij Opel en Chevrolet is nagenoeg afgerond en de grote landelijke uitrol staat op de agenda voor het voorjaar van 2008.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding