Suzuki-dealers gebruiken JATO Carspecs

De dealerorganisatie van Suzuki gaat gebruikmaken van JATO Carspecs ter ondersteuning van de verkoopactiviteiten.

De software op het gebied van voertuigconfiguratie en –vergelijking maakt het de dealer mogelijk objectief de (eventuele) voordelen van een Suzuki ten opzichte van concurrerende modellen te tonen. Vanaf 1 maart starten de Suzuki-dealers met het gebruik van het systeem. Zij kunnen inloggen op een website waarna ze toegang hebben tot de database. Die bevat de gegevens van elk leverbaar model zoals de autofabrikant die zelf hanteert.” JATO Dynamics is naar eigen zeggen wereldleider op het gebied van voertuiggegevens en prijzen.

Suzuki-dealers gebruiken JATO Carspecs - Automobielmanagement.nl

Suzuki-dealers gebruiken JATO Carspecs

De dealerorganisatie van Suzuki gaat gebruikmaken van JATO Carspecs ter ondersteuning van de verkoopactiviteiten.

De software op het gebied van voertuigconfiguratie en –vergelijking maakt het de dealer mogelijk objectief de (eventuele) voordelen van een Suzuki ten opzichte van concurrerende modellen te tonen. Vanaf 1 maart starten de Suzuki-dealers met het gebruik van het systeem. Zij kunnen inloggen op een website waarna ze toegang hebben tot de database. Die bevat de gegevens van elk leverbaar model zoals de autofabrikant die zelf hanteert.” JATO Dynamics is naar eigen zeggen wereldleider op het gebied van voertuiggegevens en prijzen.