Vakgarages gaan particuliere transacties begeleiden

De Vakgarages in Nederland gaan aan en verkoopkeuringen voor particulieren uitvoeren. In samenwerking met autogekeurd.nl verwacht Vakgarage op deze manier meer greep te krijgen op de meer dan achthonderdduizend particuliere autoverkopen per jaar.

Via de site autogekeurd.nl, waarop particulieren hun auto’s te koop kunnen aanbieden kunnen de particulier aangeboden occasions nu ook voorzien worden van een aan- en/of verkooprapport, uitgevoerd door de Vakgarages in Nederland. "Al onze ongeveer 140 leden verzorgen deze keuringen," aldus voorzitter Christien den Uil van de Vakgarage. "We zijn de pilot in juli 2009 gestart en inmiddels tot de conclusie gekomen dat we in een behoefte voorzien. Je neemt toch de nodige risico’s weg bij een transactie tussen dergelijke partijen. Het is voor ons natuurlijk een uitstekende mogelijkheid om je als professionele garage neer te zetten. Het mes snijdt hier aan twee kanten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vakgarages gaan particuliere transacties begeleiden - Automobielmanagement.nl

Vakgarages gaan particuliere transacties begeleiden

De Vakgarages in Nederland gaan aan en verkoopkeuringen voor particulieren uitvoeren. In samenwerking met autogekeurd.nl verwacht Vakgarage op deze manier meer greep te krijgen op de meer dan achthonderdduizend particuliere autoverkopen per jaar.

Via de site autogekeurd.nl, waarop particulieren hun auto’s te koop kunnen aanbieden kunnen de particulier aangeboden occasions nu ook voorzien worden van een aan- en/of verkooprapport, uitgevoerd door de Vakgarages in Nederland. "Al onze ongeveer 140 leden verzorgen deze keuringen," aldus voorzitter Christien den Uil van de Vakgarage. "We zijn de pilot in juli 2009 gestart en inmiddels tot de conclusie gekomen dat we in een behoefte voorzien. Je neemt toch de nodige risico’s weg bij een transactie tussen dergelijke partijen. Het is voor ons natuurlijk een uitstekende mogelijkheid om je als professionele garage neer te zetten. Het mes snijdt hier aan twee kanten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding