Staadegaard en APS nemen Auto-Lico-bedrijven over

De vestigingen van Auto-Lico B.V. in Veen en Waalwijk (NB) opereren vanaf april onder de Autodistribution-formule.

De vestigingen worden dan overgenomen door respectievelijk Staadegaard Automotive B.V. (Veen) en APS B.V. (Waalwijk). Daarmee houdt de naam Auto-Lico op te bestaan.

Dankzij deze overnames kunnen Staadegaard Automotive en APS hun diensten nu ook aanbieden in beide nieuwe regio’s. Zowel Veen als Waalwijk sluit goed aan bij de huidige verzorgingsgebieden. De marketingformules die de bedrijven actief voeren, waaronder AD Autobedrijf, Bosch Car Service en Carprof, zullen voortaan ook in de aanpalende gebieden verder ontwikkeld worden.

Directeur Toin Lips van Auto-Lico is "verheugd dat beide vestigingen van Auto-Lico door deze overnames deel blijven uitmaken van het AD grossiersnetwerk en daarmee de continuïteit voor klanten en werknemers gewaarborgd is."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Staadegaard en APS nemen Auto-Lico-bedrijven over - Automobielmanagement.nl

Staadegaard en APS nemen Auto-Lico-bedrijven over

De vestigingen van Auto-Lico B.V. in Veen en Waalwijk (NB) opereren vanaf april onder de Autodistribution-formule.

De vestigingen worden dan overgenomen door respectievelijk Staadegaard Automotive B.V. (Veen) en APS B.V. (Waalwijk). Daarmee houdt de naam Auto-Lico op te bestaan.

Dankzij deze overnames kunnen Staadegaard Automotive en APS hun diensten nu ook aanbieden in beide nieuwe regio’s. Zowel Veen als Waalwijk sluit goed aan bij de huidige verzorgingsgebieden. De marketingformules die de bedrijven actief voeren, waaronder AD Autobedrijf, Bosch Car Service en Carprof, zullen voortaan ook in de aanpalende gebieden verder ontwikkeld worden.

Directeur Toin Lips van Auto-Lico is "verheugd dat beide vestigingen van Auto-Lico door deze overnames deel blijven uitmaken van het AD grossiersnetwerk en daarmee de continuïteit voor klanten en werknemers gewaarborgd is."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding