Stefan De Prycker verlaat Doyen Auto

Stefan De Prycker, directeur van de Divisie Benelux van Doyen Auto, vertrekt met ingang van eind maart 2010. Hij wordt vanaf midden april 2010 COO bij Media Markt België.

Zijn functie bij de onderdelenleverancier wordt verdeeld over twee personen: Didier Schicks wordt directeur België en Marcel Streppel directeur Nederland.

De Nederlandse tak zal in de toekomst zelfstandiger gaan werken. Streppel was tot heden verkoopdirecteur en zal in zijn nieuwe functie  eindverantwoordelijk worden voor Doyen in Nederland. In deze functie zal hij deel uitmaken van het directiecomité van Doyen Auto. Didier Schicks is al meerdere jaren werkzaam in verschillende functies voor de Groep Doyen. Hij wordt per 1 april 2010 directeur van de Belgische divisie. In afwachting van de benoeming van een nieuwe directeur inkoop zal hij zijn oude functie ad interim blijven vervullen.

Stefan De Prycker kwam zeventien maanden geleden naar de Doyen Groep. Zijn doelstellingen wist hij volgens het bedrijf te behalen. Hij moest onder meer een "aanzienlijke toename" van het marktaandeel in de Benelux realiseren, een groeistrategie voor Nederland formuleren en de verkoopstrategie herdefiniëren van het grossiersnetwerk (in het bijzonder voor API) in de Benelux.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Stefan De Prycker verlaat Doyen Auto - Automobielmanagement.nl

Stefan De Prycker verlaat Doyen Auto

Stefan De Prycker, directeur van de Divisie Benelux van Doyen Auto, vertrekt met ingang van eind maart 2010. Hij wordt vanaf midden april 2010 COO bij Media Markt België.

Zijn functie bij de onderdelenleverancier wordt verdeeld over twee personen: Didier Schicks wordt directeur België en Marcel Streppel directeur Nederland.

De Nederlandse tak zal in de toekomst zelfstandiger gaan werken. Streppel was tot heden verkoopdirecteur en zal in zijn nieuwe functie  eindverantwoordelijk worden voor Doyen in Nederland. In deze functie zal hij deel uitmaken van het directiecomité van Doyen Auto. Didier Schicks is al meerdere jaren werkzaam in verschillende functies voor de Groep Doyen. Hij wordt per 1 april 2010 directeur van de Belgische divisie. In afwachting van de benoeming van een nieuwe directeur inkoop zal hij zijn oude functie ad interim blijven vervullen.

Stefan De Prycker kwam zeventien maanden geleden naar de Doyen Groep. Zijn doelstellingen wist hij volgens het bedrijf te behalen. Hij moest onder meer een "aanzienlijke toename" van het marktaandeel in de Benelux realiseren, een groeistrategie voor Nederland formuleren en de verkoopstrategie herdefiniëren van het grossiersnetwerk (in het bijzonder voor API) in de Benelux.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding