Autohaas verkozen tot Audi Excellent Dealer 2010

Autohaas uit Apeldoorn is verkozen tot Audi Excellent Dealer van het Jaar 2010.

Een jaar lang mag Autohaas zich Audi Excellent Dealer van het Jaar 2010 noemen. Hiermee is Autohaas toegetreden tot de selecte groep van Audi Excellent Dealers die Nederland rijk is. Deze titel wordt toegekend door importeur Pon’s Automobielhandel en staat garant voor een bovengemiddelde score op klanttevredenheid, uitstraling en verkoopresultaten. "Mede gezien het feit dat we nog niet eens in ons nieuwbouwpand zitten, maakt ons des te trotser op deze eervolle titel", aldus de woordvoerder van Autohaas.

Een gedreven team op zowel sales- als aftersales gebied met optimale aandacht voor de klant heeft geleid tot dit resultaat, zegt Autohaas zelf. Klanttevredenheid is één van de belangrijkste peilers in de strategie van Audi. Deze wordt continu gemonitord door het Nipo en de dealer wordt hierop afgerekend. Zowel kopers van nieuwe als gebruikte auto’s worden ondervraagd over de algehele klantbehandeling.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autohaas verkozen tot Audi Excellent Dealer 2010 - Automobielmanagement.nl

Autohaas verkozen tot Audi Excellent Dealer 2010

Autohaas uit Apeldoorn is verkozen tot Audi Excellent Dealer van het Jaar 2010.

Een jaar lang mag Autohaas zich Audi Excellent Dealer van het Jaar 2010 noemen. Hiermee is Autohaas toegetreden tot de selecte groep van Audi Excellent Dealers die Nederland rijk is. Deze titel wordt toegekend door importeur Pon’s Automobielhandel en staat garant voor een bovengemiddelde score op klanttevredenheid, uitstraling en verkoopresultaten. "Mede gezien het feit dat we nog niet eens in ons nieuwbouwpand zitten, maakt ons des te trotser op deze eervolle titel", aldus de woordvoerder van Autohaas.

Een gedreven team op zowel sales- als aftersales gebied met optimale aandacht voor de klant heeft geleid tot dit resultaat, zegt Autohaas zelf. Klanttevredenheid is één van de belangrijkste peilers in de strategie van Audi. Deze wordt continu gemonitord door het Nipo en de dealer wordt hierop afgerekend. Zowel kopers van nieuwe als gebruikte auto’s worden ondervraagd over de algehele klantbehandeling.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding