Bierman Groep verkoopt Renault-dealerbedrijven

De Bierman Groep verkoopt haar Renault-dealerbedrijven per 1 april. Het bedrijf kiest er voor om de focus op het autoschadebedrijf en autoaanpassingsbedrijf te leggen.

De Renault-dealerschappen Auto Bierman BV (Noordwijk) en Auto Bierman Bollenstreek BV (Hillegom). gaan naar de Jong’s Autobedrijf Randstad BV en de Nieuwendijk Groep. Alle medewerkers gaan over naar de nieuwe eigenaren.

De Jong’s Autobedrijf Randstad en de Nieuwendijk Groep zijn beide familiebedrijven. De Jongs Autobedrijf is gevestigd in onder meer Hoofddorp, Katwijk, Leiden, Leiderdorp en Zoetermeer en voert de merken Renault, Dacia, Citroën en Fiat. De Nieuwendijk Groep heeft vestigingen in Aalsmeer, Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp en Uithoorn en verkoopt Renault en Dacia.

De verkoop past in het kader van de herstructurering van het dealernetwerk van Renault Nederland (Plan Réseau 2010). Aangezien de Bierman Groep niet de ambitie had om haar dealeractiviteiten verder uit te breiden, is besloten tot de verkoop van de Renault-dealerschappen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

het lijkt mij dat alle partijen hierbij winnen. voor rene en zijn medewerkers, blijf doen waar je goed in bent. en voor de medew. die over gaan naar de nieuwe bedrijven is er ook een goede toekomst. proficiat.

Geplaatst door: hans warmenhoven op
Bierman Groep verkoopt Renault-dealerbedrijven - Automobielmanagement.nl

Bierman Groep verkoopt Renault-dealerbedrijven

De Bierman Groep verkoopt haar Renault-dealerbedrijven per 1 april. Het bedrijf kiest er voor om de focus op het autoschadebedrijf en autoaanpassingsbedrijf te leggen.

De Renault-dealerschappen Auto Bierman BV (Noordwijk) en Auto Bierman Bollenstreek BV (Hillegom). gaan naar de Jong’s Autobedrijf Randstad BV en de Nieuwendijk Groep. Alle medewerkers gaan over naar de nieuwe eigenaren.

De Jong’s Autobedrijf Randstad en de Nieuwendijk Groep zijn beide familiebedrijven. De Jongs Autobedrijf is gevestigd in onder meer Hoofddorp, Katwijk, Leiden, Leiderdorp en Zoetermeer en voert de merken Renault, Dacia, Citroën en Fiat. De Nieuwendijk Groep heeft vestigingen in Aalsmeer, Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp en Uithoorn en verkoopt Renault en Dacia.

De verkoop past in het kader van de herstructurering van het dealernetwerk van Renault Nederland (Plan Réseau 2010). Aangezien de Bierman Groep niet de ambitie had om haar dealeractiviteiten verder uit te breiden, is besloten tot de verkoop van de Renault-dealerschappen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

het lijkt mij dat alle partijen hierbij winnen. voor rene en zijn medewerkers, blijf doen waar je goed in bent. en voor de medew. die over gaan naar de nieuwe bedrijven is er ook een goede toekomst. proficiat.

Geplaatst door: hans warmenhoven op