Internationale prijs voor Greenib Car

Hyundai-importeur Greenib Car uit Sassenheim is door Hyundai Motor Company in Offenbach uitgeroepen tot beste importeur van Europa op het gebied van dealerdevelopment.

Algemeen directeur Hans Kwaad van Greenib Car kreeg uit handen van Allan Rushforth, vice president van Hyundai Motor Europe, de bokaal overhandigd die bij deze prijs behoort.

Hyundai vice-president Allan Rushforth roemde de Nederlandse importeur om de investeringen die de afgelopen jaren zijn gepleegd om de kwaliteit van het dealernetwerk van Hyundai in Nederland op hoog niveau te brengen en nóg verder te verbeteren. "Nederland heeft een sterke band met Hyundai. Al sinds 1978 is Hyundai in Nederland vertegenwoordigd en dankzij importeur Greenib Car heeft Hyundai een sterke positie veroverd in Nederland. Op het gebied van Dealer Development, de ontwikkeling van het dealernetwerk en de kwaliteit van de verkooporganisatie, speelt Nederland een vooraanstaande rol voor Hyundai binnen Europa. Met name de laatste jaren zijn grote stappen voorwaarts gemaakt. Hyundai-importeur Greenib Car verdient de prijs: ‘European Dealer Development Distributor of the year 2010′ daarom dubbel en dwars", aldus vice president Allan Rushforth van Hyundai Motor Europa.

Hyundai timmert hard aan de weg. Hans Kwaad, algemeen directeur van Greenib: "We willen niet alleen de beste en meest betrouwbare producten leveren, maar ook de verkooporganisatie, de dealers, én de mensen van Hyundai moeten van topniveau zijn. Klanttevredenheid en communicatie met de berijders staat hierbij voorop. Ook wat betreft uitstraling van de Hyundai dealerpanden en het leveren van hoogstaande service streven we naar een topniveau. Daarnaast is de locatie en de zichtbaarheid van elke Hyundai dealer van groot belang. En natuurlijk vragen we ook van de mensen van Hyundai topkwaliteit. Daarvoor hebben we diverse opleidingen en trainingen geïnitieerd. Hyundai is de op drie na grootste autofabrikant van de wereld en een van de succesvolste en snelst groeiende automerken van dit moment. Hyundai wil zich blijven ontwikkelen. Het is daarom van groot belang dat Hyundai-importeur Greenib Car blijft investeren in het dealernetwerk, onze verkooporganisatie en in onze mensen".

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Internationale prijs voor Greenib Car - Automobielmanagement.nl

Internationale prijs voor Greenib Car

Hyundai-importeur Greenib Car uit Sassenheim is door Hyundai Motor Company in Offenbach uitgeroepen tot beste importeur van Europa op het gebied van dealerdevelopment.

Algemeen directeur Hans Kwaad van Greenib Car kreeg uit handen van Allan Rushforth, vice president van Hyundai Motor Europe, de bokaal overhandigd die bij deze prijs behoort.

Hyundai vice-president Allan Rushforth roemde de Nederlandse importeur om de investeringen die de afgelopen jaren zijn gepleegd om de kwaliteit van het dealernetwerk van Hyundai in Nederland op hoog niveau te brengen en nóg verder te verbeteren. "Nederland heeft een sterke band met Hyundai. Al sinds 1978 is Hyundai in Nederland vertegenwoordigd en dankzij importeur Greenib Car heeft Hyundai een sterke positie veroverd in Nederland. Op het gebied van Dealer Development, de ontwikkeling van het dealernetwerk en de kwaliteit van de verkooporganisatie, speelt Nederland een vooraanstaande rol voor Hyundai binnen Europa. Met name de laatste jaren zijn grote stappen voorwaarts gemaakt. Hyundai-importeur Greenib Car verdient de prijs: ‘European Dealer Development Distributor of the year 2010′ daarom dubbel en dwars", aldus vice president Allan Rushforth van Hyundai Motor Europa.

Hyundai timmert hard aan de weg. Hans Kwaad, algemeen directeur van Greenib: "We willen niet alleen de beste en meest betrouwbare producten leveren, maar ook de verkooporganisatie, de dealers, én de mensen van Hyundai moeten van topniveau zijn. Klanttevredenheid en communicatie met de berijders staat hierbij voorop. Ook wat betreft uitstraling van de Hyundai dealerpanden en het leveren van hoogstaande service streven we naar een topniveau. Daarnaast is de locatie en de zichtbaarheid van elke Hyundai dealer van groot belang. En natuurlijk vragen we ook van de mensen van Hyundai topkwaliteit. Daarvoor hebben we diverse opleidingen en trainingen geïnitieerd. Hyundai is de op drie na grootste autofabrikant van de wereld en een van de succesvolste en snelst groeiende automerken van dit moment. Hyundai wil zich blijven ontwikkelen. Het is daarom van groot belang dat Hyundai-importeur Greenib Car blijft investeren in het dealernetwerk, onze verkooporganisatie en in onze mensen".

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding