Alwaysbemobile weer op lijst Best Managed Companies

Net als in 2009 is The Alwaysbemobile Company verkozen tot een van de best geleide ondernemingen van Nederland.

Het bedrijf staat in het vandaag bekend geworden Best Managed Companies programma, dat Deloitte organiseert in samenwerking met TiasNimbas Business School, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team.

De competitie is gericht op de best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf, die niet beursgenoteerd zijn en minimaal tien miljoen euro omzet draaien. Overigens gaat het niet alleen om omzet(groei) maar ook op de aspecten management, strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur.

Alle winnende managementteams worden tijdens een feestelijk gala op 1 juli a.s. gehuldigd. De jaarlijkse Deloitte-competitie wordt voor de derde keer in Nederland georganiseerd. The Alwaysbemobile Company doet voor de tweede keer mee. Tot het bedrijf behoren onder meer de merkonafhankelijke bandenformule Profile Tyrecenter en de retailformules Profile Tyrecenter, James Autoservice, 1,2,3///AutoService en abc Autoservice. Ook Masters4Fleets.com is onderdeel van de groep.

 BMC winnaars 2010.

 

Reacties

Felicitaties voor Luc van Bussel en team!

Geplaatst door: Jeroen van der Schenk op
Alwaysbemobile weer op lijst Best Managed Companies - Automobielmanagement.nl

Alwaysbemobile weer op lijst Best Managed Companies

Net als in 2009 is The Alwaysbemobile Company verkozen tot een van de best geleide ondernemingen van Nederland.

Het bedrijf staat in het vandaag bekend geworden Best Managed Companies programma, dat Deloitte organiseert in samenwerking met TiasNimbas Business School, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team.

De competitie is gericht op de best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf, die niet beursgenoteerd zijn en minimaal tien miljoen euro omzet draaien. Overigens gaat het niet alleen om omzet(groei) maar ook op de aspecten management, strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur.

Alle winnende managementteams worden tijdens een feestelijk gala op 1 juli a.s. gehuldigd. De jaarlijkse Deloitte-competitie wordt voor de derde keer in Nederland georganiseerd. The Alwaysbemobile Company doet voor de tweede keer mee. Tot het bedrijf behoren onder meer de merkonafhankelijke bandenformule Profile Tyrecenter en de retailformules Profile Tyrecenter, James Autoservice, 1,2,3///AutoService en abc Autoservice. Ook Masters4Fleets.com is onderdeel van de groep.

 BMC winnaars 2010.

 

Reacties

Felicitaties voor Luc van Bussel en team!

Geplaatst door: Jeroen van der Schenk op