Vakgarage laat monteurs opleiden door Autoniveau

Stichting Vakgarage is een strategische samenwerking aangegaan met opleidingsinstituut Autoniveau om technische trainingen te verzorgen voor haar leden.

Vakgarage-voorzitter Christien den Uil zegt dat veel Vakgarage-bedrijven veelal via de business partners van de garageformule gebruik van technische trainingen, zoals B.I.S. (Bosch Injection Systems) en Innovam. "Met Autoniveau bieden wij nu alle trainingswensen en -mogelijkheden onder één dak."

De Vakgarage-bedrijven laten hun monteurs via Autoniveau een online niveautest doen. Aansluitend volgt een scholingsadvies, waarna de monteurs in de avonduren workshops gaan volgen. De locaties worden in overleg centraal gekozen bij business partners of bij de Vakgarage zelf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vakgarage laat monteurs opleiden door Autoniveau - Automobielmanagement.nl

Vakgarage laat monteurs opleiden door Autoniveau

Stichting Vakgarage is een strategische samenwerking aangegaan met opleidingsinstituut Autoniveau om technische trainingen te verzorgen voor haar leden.

Vakgarage-voorzitter Christien den Uil zegt dat veel Vakgarage-bedrijven veelal via de business partners van de garageformule gebruik van technische trainingen, zoals B.I.S. (Bosch Injection Systems) en Innovam. "Met Autoniveau bieden wij nu alle trainingswensen en -mogelijkheden onder één dak."

De Vakgarage-bedrijven laten hun monteurs via Autoniveau een online niveautest doen. Aansluitend volgt een scholingsadvies, waarna de monteurs in de avonduren workshops gaan volgen. De locaties worden in overleg centraal gekozen bij business partners of bij de Vakgarage zelf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding