James Autoservice per september in IJsselstein en Amstelveen

In IJsselstein opent James Autoservice begin september haar veertiende vestiging. De vijftiende start vrijwel gelijktijdig in Amstelveen.

In de tweede helft van dit jaar verwacht James Autoservice door te groeien naar meer dan dertig vestigingen in Nederland. De merkonafhankelijke franchiseformule streeft naar een landelijk dekkend netwerk van zestig vestigingen eind 2011.

Volgens Harm Nieboer, Directeur Retail Nederland van The Alwaysbemobile Company, "bewijst de huidige groei dat we met James Autoservice op de goede weg zijn. Wij voeren momenteel gesprekken met meerdere geïnteresseerden en verwachten op korte termijn een aantal nieuwe vestigingen bekend te kunnen maken."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

James Autoservice per september in IJsselstein en Amstelveen - Automobielmanagement.nl

James Autoservice per september in IJsselstein en Amstelveen

In IJsselstein opent James Autoservice begin september haar veertiende vestiging. De vijftiende start vrijwel gelijktijdig in Amstelveen.

In de tweede helft van dit jaar verwacht James Autoservice door te groeien naar meer dan dertig vestigingen in Nederland. De merkonafhankelijke franchiseformule streeft naar een landelijk dekkend netwerk van zestig vestigingen eind 2011.

Volgens Harm Nieboer, Directeur Retail Nederland van The Alwaysbemobile Company, "bewijst de huidige groei dat we met James Autoservice op de goede weg zijn. Wij voeren momenteel gesprekken met meerdere geïnteresseerden en verwachten op korte termijn een aantal nieuwe vestigingen bekend te kunnen maken."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding