Door de toetreding zegt bedrijfsleider André Renses ook bezitters van andere automerken passende dienstverlening te kunnen bieden. "Iedereen, maar vooral de klant, wordt er beter van dat wij het Vakgarage-dealerschap voor de regio hebben verworven. Mensen met een auto van ongeacht welk ander merk gaan er binnenkort ook van profiteren."

Vakgarage noemt zich de enige formule in Nederland die geheel onafhankelijk van een merk of organisatie opereert. De franchisenemers zijn eigenaar van de formule. Christien den Uil, voorzitter/manager van Vakgarage, typeert Renses als "een prachtig bedrijf dat in de regio een uitstekende naam heeft opgebouwd en uitstekend past bij Vakgarage."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding