De samenwerking moet helpen het rendement van de 135 Vakgarages te verbeteren, door middel van nog betere inkoopcondities. De samenwerking start met de productgroepen energie, afvalmanagement en telefonie. De netto-besparing die Inkoper bereikt voor de gemiddelde Vakgarage zou vijftien procent bedragen.

Christien den Uil, voorzitter van Stichting Vakgarage: "Het is in deze tijd niet langer verantwoord om urenlang energieaanbieders te vergelijken op internet, terwijl er klanten bij de receptie staan te wachten. Inkoper houdt zich dagelijks bezig met het vergelijken van leveranciers van verschillende producten en diensten en is daarom de ideale partij om dit uitzoekwerk aan uit te besteden."

Waarschijnlijk worden in de toekomst nog enkele categorieën van Inkoper toegevoegd aan het productaanbod voor de Vakgarages. Ook kan iedere Vakgarage tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van diensten op het gebied van payrolling, flexibele arbeidskrachten, energiebesparing en een advocatenkantoor.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding