Na twee "bijzonder drukke maanden" sluit Bosch nu het servicesteunpunt. Verliep de eerste week er vrij rustig, vanaf midden juli kwamen steeds meer pechmeldingen binnen. De oorzaken van de pechgevallen liepen uiteen van motorstoringen en radiatorproblemen tot en met kapotte uitlaten, lege accu’s, problemen met roetfilters en defecte bougies. Niet alleen Nederlanders en Belgen maar ook veel Duitsers en andere Europeanen klopten aan. Naast Mondial Assistance schakelden ook andere alarmcentrales toeristen met autopech naar Bosch Car Service door.

Vanaf eind juli werd ook intensief geflyerd op een aantal campings in de buurt van het steunpunt. Toeristen konden hun auto en camper op een aantal punten gratis laten nakijken voor de terugreis naar Nederland of België. Veel toeristen reden met versleten banden en remmen, defecte motoronderdelen of onvoldoende olie en koelvloeistof.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding