Hij is de opvolger van Dick Peters, die eind mei 2011 na twintig jaar ADN afscheid neemt van Nederlands één na grootste distributeur van automaterialen voor de  aftermarket..

Kromhout is benoemd tijdens de Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders van ADN BV. Hij kan bogen op ruim 25 jaar werkervaring in de automotive aftermarket, waarvan de laatste tien jaar op directieniveau. Sinds 2004 was Kromhout commercieel directeur bij Koni in Oud-Beijerland, onderdeel van ITT Corporation. Van 1992 tot 1999 werkte hij bij het Japanse Yamaha Motor Distribution te Schiphol Rijk. Vervolgens was hij van 1999 tot 2003 directeur bij Vermeulen Hollandia (later Webasto Hollandia International) in Haarlem.

Lees in de komende AM (verschijnt 17 september) het interview met Henk Kromhout. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding