Reparatie en onderhoud blijven plaatsvinden binnen het eigen pand, maar voor de uitvoering tekent  1,2,3/// AutoService. Alleen de klanten van ACM Fleetforce zullen in deze werkplaats geserviced worden.

Volgens Mark van der Lingen, algemeen directeur bij ACM Fleetforce, voldoet ACM Fleetforce hiermee aan de eisen van leasemaatschappijen om onderhoud te laten uitvoeren door een erkend autobedrijf. "Maar we zijn nu niet langer afhankelijk van merkdealers elders. We kunnen nu nog sneller en kritischer zijn op het proces en de kwaliteit omdat we nu alles onder één dak hebben."

ACM Fleetforce beheert een pool van zo’n twintigduizend auto’s voor de grote fleetowners van Nederland. Een auto zo snel mogelijk weer beschikbaar hebben voor de volgende berijder voorkomt onnodige extra kosten (zoals huurauto’s en haal- en brengtarieven). Overigens promoten ACM Fleetforce en 1,2,3/// AutoService elkaar niet: ze willen  onafhankelijk van elkaar blijven en de overige filialen van 1,2,3/// Autoservice in de regio niet te beconcurreren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding