Dat gebeurde met enig ceremonieel, omdat Jos Willems als eerste franchiser invulling geeft aan de deal die CarXpert vorig jaar sloot met recyclingbedrijf Granuband. Via alle zestig CarXperts in Nederland worden versleten autobanden vervoerd naar en gerecycled bij Granuband in Amsterdam.

De rubbertegels dienen als valbeveiliging onder speeltoestellen bij een reeks nog te bepalen scholen en kinderdagverblijven. Voor de plaatselijke CarXpert-vestiging is het project een manier om te doen aan lokale marketing en klantenbinding. Ook Tjeerd Fennema, eigenaar van kinderdagverblijf Buitenkids in Twello, maakte als klant kennis met Jos Willems toen zijn wagen toe was aan nieuwe autobanden. Na het tegelproject in Twello zal de komende maanden een reeks andere locaties volgen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding