In zijn nieuwe functie gaat hij de divisie Lease & Fleet van The Alwaysbemobile Company versterken. Ook wordt Huis (47) er lid van het directiecomité.

Luc van Bussel, CEO van The Alwaysbemobile Company licht de benoeming van Michael Huis toe: "Masters4Fleets.com is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, vooral in zomer- en winterbanden. Daarnaast biedt het onderhoud forse groeikansen. In de komende jaren zal het Universeel Onderhoud definitief doorbreken. Met het wegvallen van de BER in 2013 zal deze markt explosief gaan groeien. Met de formules AH Autoschade Herstel en Autoglaz betreden wij ook de schademarkt. Gezien deze ontwikkelingen hebben wij besloten om Masters4Fleets.com fors te versterken."
Onder leiding van Michael Huis ontwikkelde GlasGarage zich de afgelopen drie jaar tot een volwaardige keten in de zakelijke en particuliere ruitvervangingsmarkt. Van Bussel noemt Huis "the right man, at the right time, at the right place. Hij heeft zowel GlasGarage als Autotaalglas in Nederland op de kaart gezet."

Huis zegt dat zijn vertrek bij GlasGarage hem "een dubbel gevoel" geeft, "nu we aan het oogsten zijn. Enerzijds wil ik daar graag van meegenieten maar mijn nieuwe uitdaging lonkt toch meer." Hij noemt Masters4Fleets.com "een pionier. Dat inspireert. Naast het succes van zomer- en winterbanden heeft onderhoud grote toekomst. Het wegvallen van de BER in 2013 zal een aardverschuiving teweegbrengen in de branche. Daarnaast maken AH Autoschade Herstel en de nieuwe formule Autoglaz de propositie van Masters4Fleets.com compleet."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding