Het is de derde vestiging van de nieuwe formule, die een maand geleden startte in Hoofddorp. Twee weken geleden opende in Elburg de tweede vestiging haar deuren.

Autoglaz streeft naar twintig vestigingen in 2011. Tot de dienstverlening behoort mobiele service en 24 uur per dag bereikbaarheid. De formule verzorgt de afhandeling met de verzekering voor zowel zakelijke als particuliere rijders. Autoglaz Nederland BV (Veenendaal) is een nieuwe franchiseformule van The Alwaysbemobile Company.

Naast het vervangen en repareren van autoruiten, voorziet Autoglaz Alphen aan den Rijn in blinderen en inbouwen van ruiten. Dit laatste gebeurt vooral bij bestelbussen die worden omgebouwd tot camper. Marcel Beumer ziet Autoglaz als "een volwaardig alternatief voor de bestaande ketens in de glasservicemarkt."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding