Met de nieuwe toetreders loopt het aantal vestigingen van de groep inmiddels richting zestig.

ASN Jan de Jong Amersfoort is sinds de overname van Bosboom Schadeherstel in 2000 actief als autoschadehersteller. Momenteel zijn er ruim twintig mensen fulltime in dienst. ASN Jan de Jong wordt ook Quick Repair-vestiging voor kleine schades tegen vaste tarieven.

ASN Autoschade Service Strijk Gameren verstevigt de positie van ASN Groep in de regio Zaltbommel. Het bedrijf herstelt behalve schade aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens ook schade aan caravans/campers. Verder staan richten en spuiten van losse truckcabines en industrieel spuitwerk in elke gewenste kleur op de dienstenlijst.

ASN Louwman Groningen is tien man sterk en sinds oktober vorig jaar van de partij. Behalve voor regulier schadeherstel kan de klant ook terecht voor Quick Repair.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding