In zijn nieuwe functie gaat Damen het landelijk netwerk van James Autoservice verder uitbreiden. Eerder werkte hij onder meer bij Nissan en ING Lease.

Damen werd deze week geïntroduceerd aan ruim tachtig belangstellende garagehouders voor het James-concept. Die bijeenkomst vond plaats in Bussum. Vanwege het volgens de organisatie "enorme succes" van de avond komen er binnenkort ook informatiebijeenkomsten van James Autoservice in Den Haag en Eindhoven.

Volgens Damen worden "de sterke kanten" van James Autoservice – "aandacht en persoonlijke servicice" – steeds belangrijker voor de consument. "Als onafhankelijke onderhoudsformule bieden wij ondernemers extra kansen omdat wij geen sturing van de fabrikant hebben en zeer scherp kunnen inkopen."

Harm Nieboer, Directeur Retail James Autoservice, mikt op een netwerk van op termijn 125 vestigingen. Roel Damen onderstreept deze ambitie: "In 2013 is James Autoservice een belangrijke speler in de Nederlandse onderhoudsmarkt." James Autoservice is onderdeel van The Alwaysbemobile Company.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding