Hij verwacht binnen enkele maanden te beslissen over de voortzetting van zijn loopbaan. Die zal in ieder geval binnen de autobranche zijn.

Greijn ziet terug op een dienstverband van 7,5 jaar bij AutoDistribution, waarvan de laatste twee in de functie van adjunct-directeur. Over de exacte redenen van zijn vertrek wil hij geen nadere details geven. Hij weerspreekt dat er een oorzakelijk verband is tussen zijn opstappen en de komst van Henk Kromhout, die op 1 oktober 2010 Dick Peters opvolgde als algemeen directeur.

Bij de op één na grootste distributeur van automaterialen voor de Nederlandse aftermarket kwam Greijn op 1 juni 2003 in dienst: eerst in de functie van Regio Manager Zuid, daarna als Marketing Manager (1 januari 2007) en vervolgens (1 maart 2009) als Business Unit Manager Marketing & Sales. In deze positie maakte hij deel uit van het managementteam van ADN. Volgens het persbericht van AD Benelux is het besluit om afscheid te nemen van Greijn  genomen "in goed overleg". In hetzelfde bericht zegt directeur Henk Kromhout. "Ik wil Paul bedanken voor hetgeen hij betekend heeft voor de AD-organisatie en hem veel succes wensen in zijn verdere loopbaan."

Met het vertrek van zowel Greijn als Peters zijn binnen een half jaar veel ervaren krachten op managementniveau vertrokken. De taken en werkzaamheden van Greijn (37) zijn voorlopig verdeeld onder diverse collega’s.