Daartoe is een exclusieve deal gesloten met onderdelengrossier Euro Car Parts. Conform het geplande groeiscenario gaat aan de andere zijde van Het Kanaal de in 2009 van ZF overgenomen formule van twintig naar tweehonderd bedrijven.

De operatie maakt deel uit van Bosch’ strategie om AutoCrew Europabreed op de kaart te zetten. Nog vóór de jaarwisseling moet het huidige aantal (387) zijn omgezet naar zevenhonderd. Behalve het Verenigd Koninkrijk is ook Nederland speerpunt. Bij ons wordt AutoCrew geacht dit jaar te groeien van veertig naar honderd bedrijven.

Bosch Car Service, de andere en oudere garageformule van Bosch, is met circa zeventienhonderd aangesloten garages een stuk groter dan AutoCrew. In het Verenigd Koninkrijk zijn om en nabij de vijfhonderd Bosch Car Service-bedrijven.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding