De autoverhuurder heeft vijftig vestigingen in Nederland en een vloot van ruim vijfduizend voertuigen. De afgelopen jaren is het bedrijf volledig verzelfstandigd en zijn de franchisenemers medeaandeelhouder geworden. De focus voor de aankomende jaren ligt op verdere groei, zegt Van Doleweerd. Hij ziet kansen op zowel nationaal als regionaal niveau.

De nieuwe directeur was sinds juni 2006 als manager Fleetsales binnen de Lathouwers Groep verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van de business unit Fleetsales. Destijds was dat de eerste professionele afdeling Fleetsales volgens de richtlijnen van Opel Nederland. Daarvoor was hij Manager Leasing bij Fiat Auto Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding