Komende donderdag (1 september) begint Marcel Kwakkel (35) in de functie van marketingmanager. Kwakkel werkte sinds april 2005 in verschillende functies voor schokdemperfabrikant Koni. Eveneens per 1 september is Cees Lagendijk begonnen. De 46-jarige Lagendijk is benoemd tot salesmanager voor de regio’s Zuid-West Nederland en gaat daarnaast ondersteuning bieden aan de activiteiten in België. Ook hij werkte ooit voor Koni (van 2005 tot en met 2009). Al wat langer geleden is de aanstelling van Barbara van Beijnum als Coördinator Marketing & Communicatie.

Directeur Kromhout zegt dat de benoemingen voortvloeien uit zijn wens om de deelgebieden marketing en communicatie voortaan separaat te laten aansturen. De inhoudelijke wijzigingen waren vorige week voor formulemanager Nico Treur reden om de organisatie per 1 september te verlaten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding