Hij bekleedde de afgelopen vijf jaar binnen AD Benelux de functie van Regiomanager van het salesteam. Voor zijn komst naar de AD-organisatie was Zonneveld werkzaam als franchisemanager bij GlasGarage. Ook werkte hij bijna vier jaar bij de Bovag-afdeling ABA en bij twee auto-importeurs in technische en commerciële aftersalesfuncties.

Samen met de per 1 september benoemde Marcel Kwakkel neemt Zonneveld de portefeuille  over van de eind augustus opgestapte Nico Treur. Waar Zonneveld de operationele zaken voor zijn rekening neemt, tekent Kwakkel voor de marketingtaken. Behalve Zonneveld stelt AD Benelux ook Cees Lagendijk (46) aan. Hij wordt Senior Account Manager Zuid-West Nederland en België. In deze rol versterkt Lagendijk het salesteam. Hij was de afgelopen jaren werkzaam als Global Sales Director Bus Applications bij Groeneveld en daarvoor als Sales Manager bij diverse ondernemingen, waaronder schokdemperfabrikant KONI en Nimag.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding