De feitelijke verhuizing vond al begin deze maand plaats. Door de groei van de organisatie was het kantoor in Baarn te klein geworden.

GroupAuto spreekt van een "multifunctioneel" pand: behalve voldoende kantoorruimte biedt het ook diverse vergaderplekken. Geheel nieuw is het DiagnoseXpert Trainings Center, voorzien van een theorielokaal en praktijkruimte. Het Diagnose Center is ingericht met hulp van partnerleveranciers. Monteurs uit heel Nederland kunnen er terecht. De ruimtes staan  ook open voor gebruik door externe partijen. Medio oktober vindt er de eerste training plaats. In totaal omvat het uit 2008 daterende bedrijfspand circa zeshonderd vierkante meter vloeroppervlak.

Directeur Freek Blekxtoon maakte de namen bekend van vier recentelijk aangestelde nieuwe medewerkers: Marleen Koppers (Marketing & Communicatie), Marianne Spierenburg (Marketingcommunicatie), Erik van Lier (formulemanager CarXpert, opvolger van Willem Nijhof) en Erik ten Kortenaar (formulemanager DiagnoseXpert). 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding