Volkswagen Direct Express richt zich op veelvoorkomende basisreparaties, zoals het direct vervangen van remmen, schokbrekers, uitlaten en banden, en voor het uitvoeren van een APK of kleine beurt. Direct Express biedt originele Volkswagen-kwaliteit en tegelijkertijd kunnen reparaties en het onderhoud volgens importeur Pon tegen ‘scherpe prijzen’ worden verricht. Bij Direct Express kunnen klanten meteen terecht. De werkzaamheden worden uitgevoerd terwijl de klant wacht. In de afgelopen maanden is Volkswagen-servicedealer Centrum Garage aan de Everard Meijsterweg in Amersfoort omgebouwd tot Direct Express-vestiging. Direct Express Centrum Garage wordt zaterdag 29 oktober om 09.00 uur officieel geopend met een open huis. Aan de hand van de resultaten van de Direct Express-vestiging in Amersfoort besluit Volkswagen-importeur Pon’s Automobielhandel of er meerdere Direct Express-vestigingen volgen in andere grootstedelijke gebieden in Nederland.
Het Direct Express-concept is ontwikkeld door Volkswagen AG. In Duitsland zijn de eerste vestigingen met deze nieuwe service al geopend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding