Nieuwe dealers werkplaatsformule Checkstar

De werkplaatsformule Checkstar van Magneti Marelli heeft deze maand in Nederland twee vertegenwoordigingen bij gekregen: Autoservice Mike Meijer in Heerhugowaard en Autobedrijf Kaelen in ’s Gravenpolder.

Hierdoor zijn momenteel 29 bedrijven aangesloten bij het Checkstar-dealernetwerk, verdeeld over elf provincies. "Het streven om een landelijke dekking op te zetten komt hiermee steeds dichter binnen handbereik", meldt formulehouder Buren Hallum.

Checkstar Nederland zag in 2009 het levenslicht. Uitgangspunt is laagdrempeligheid, met respect voor de zelfstandigheid van de dealer. Deelnemers kunnen onder meer rekenen op aankleding van het eigen pand, productinformatie, technische data, opleidingen en commerciële aspecten. Wereldwijd zijn bij Checkstar meer dan vijfduizend bedrijven aangesloten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe dealers werkplaatsformule Checkstar - Automobielmanagement.nl

Nieuwe dealers werkplaatsformule Checkstar

De werkplaatsformule Checkstar van Magneti Marelli heeft deze maand in Nederland twee vertegenwoordigingen bij gekregen: Autoservice Mike Meijer in Heerhugowaard en Autobedrijf Kaelen in ’s Gravenpolder.

Hierdoor zijn momenteel 29 bedrijven aangesloten bij het Checkstar-dealernetwerk, verdeeld over elf provincies. "Het streven om een landelijke dekking op te zetten komt hiermee steeds dichter binnen handbereik", meldt formulehouder Buren Hallum.

Checkstar Nederland zag in 2009 het levenslicht. Uitgangspunt is laagdrempeligheid, met respect voor de zelfstandigheid van de dealer. Deelnemers kunnen onder meer rekenen op aankleding van het eigen pand, productinformatie, technische data, opleidingen en commerciële aspecten. Wereldwijd zijn bij Checkstar meer dan vijfduizend bedrijven aangesloten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding