Formules leidend bij nieuwe structuur Alwaysbemobile (filmpje)

The Alwaysbemobile Company herstructureert de organisatie. Het divisiemodel verdwijnt, de formules worden leidend.

Nu nog bestaat The Alwaysbemobile Company uit vier divisies: retail, lease & fleet, transport & logistiek en wholesale. Vanaf 1 januari 2012 echter zijn er uitsluitend formulebedrijven, te weten Profile Tyrecenter Truck Europe (directeur: René van Maasakkers); Profile Tyrecenter Nederland (directeur: Harm Nieboer); Profile Tyrecenter Belgium (Gedelegeerd Bestuurder: Jean-Louis Weemaes); James (directeur: Michiel Meijer); Autoglaz (directeur: Michael Huis); en AH Autoschade Herstel (directeur: Michael Huis).

De zes formules zullen sterk autonoom gaan functioneren op zowel de B2B- als B2C-markt. De directeuren vormen gezamenlijk met Group Controller Daniëlle Hettema, CEO Luc van Bussel en CFO Patrick Ledegang het directieteam van The Alwaysbemobile Company. De formulebedrijven worden ondersteund door corporate afdelingen, waaronder Marketing & Wholesale, Finance, HRM, Legal, ICT en Fleet Services.

In een toelichting wijst CFO Patrick Ledegang op het dalende aantal merkdealers. "De liberalisering zorgt voor revolutionaire marktverschuivingen. De Bovag geeft aan dat het aantal merkdealers op termijn terugloopt van 2.400 naar 750. De liberalisering van de markt zorgt dat wij versneld een sterkere marktpositie innemen."

Overigens stapt The Alwaysbemobile Company af van het woord ‘hoofdkantoor’. Vanaf 2012 is sprake van het Customer Services Center van The Alwaysbemobile Company. Uit het persbericht: "De organisatie is er voor de klanten. De primaire klanten zijn directe eindgebruikers en aangesloten ondernemers."

De videotoelichting met introductie van het nieuwe directieteam vindt u hier:

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Formules leidend bij nieuwe structuur Alwaysbemobile (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Formules leidend bij nieuwe structuur Alwaysbemobile (filmpje)

The Alwaysbemobile Company herstructureert de organisatie. Het divisiemodel verdwijnt, de formules worden leidend.

Nu nog bestaat The Alwaysbemobile Company uit vier divisies: retail, lease & fleet, transport & logistiek en wholesale. Vanaf 1 januari 2012 echter zijn er uitsluitend formulebedrijven, te weten Profile Tyrecenter Truck Europe (directeur: René van Maasakkers); Profile Tyrecenter Nederland (directeur: Harm Nieboer); Profile Tyrecenter Belgium (Gedelegeerd Bestuurder: Jean-Louis Weemaes); James (directeur: Michiel Meijer); Autoglaz (directeur: Michael Huis); en AH Autoschade Herstel (directeur: Michael Huis).

De zes formules zullen sterk autonoom gaan functioneren op zowel de B2B- als B2C-markt. De directeuren vormen gezamenlijk met Group Controller Daniëlle Hettema, CEO Luc van Bussel en CFO Patrick Ledegang het directieteam van The Alwaysbemobile Company. De formulebedrijven worden ondersteund door corporate afdelingen, waaronder Marketing & Wholesale, Finance, HRM, Legal, ICT en Fleet Services.

In een toelichting wijst CFO Patrick Ledegang op het dalende aantal merkdealers. "De liberalisering zorgt voor revolutionaire marktverschuivingen. De Bovag geeft aan dat het aantal merkdealers op termijn terugloopt van 2.400 naar 750. De liberalisering van de markt zorgt dat wij versneld een sterkere marktpositie innemen."

Overigens stapt The Alwaysbemobile Company af van het woord ‘hoofdkantoor’. Vanaf 2012 is sprake van het Customer Services Center van The Alwaysbemobile Company. Uit het persbericht: "De organisatie is er voor de klanten. De primaire klanten zijn directe eindgebruikers en aangesloten ondernemers."

De videotoelichting met introductie van het nieuwe directieteam vindt u hier:

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding