Reijer Knol van Autorola (terug) naar Stern Groep

Per 1 januari 2012 verruilt Reijer Knol zijn huidige werkgever Autorola voor de Stern Groep. Hij gaat er mede invulling geven aan de onlangs aangekondigde nieuwe keten van universele garages – genaamd Stern Point.

Knol (56) keert daarmee terug op het oude nest. In de afgelopen jaren was hij al directeur van Budget Rent-a-car, toen nog onderdeel van de Stern Groep. Medio vorig jaar vertrok hij, toen Stern het Budget-label afstootte en verder ging onder de naam Stern Rent.

Eerder vervulde Knol directiefuncties bij onder meer ING Car Lease. In december 2010 trad hij aan als directeur business development bij Autorola Nederland. Samen met Maarten Bekkers vormde Knol de directie. Diezelfde Bekkers "kijkt met tevredenheid terug op de samenwerking van het afgelopen jaar", aldus het persbericht. Het online remarketing platform Autorola groeide naar eigen zeggen in 2011 binnen de business to business markt meer dan 35 procent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reijer Knol van Autorola (terug) naar Stern Groep - Automobielmanagement.nl

Reijer Knol van Autorola (terug) naar Stern Groep

Per 1 januari 2012 verruilt Reijer Knol zijn huidige werkgever Autorola voor de Stern Groep. Hij gaat er mede invulling geven aan de onlangs aangekondigde nieuwe keten van universele garages – genaamd Stern Point.

Knol (56) keert daarmee terug op het oude nest. In de afgelopen jaren was hij al directeur van Budget Rent-a-car, toen nog onderdeel van de Stern Groep. Medio vorig jaar vertrok hij, toen Stern het Budget-label afstootte en verder ging onder de naam Stern Rent.

Eerder vervulde Knol directiefuncties bij onder meer ING Car Lease. In december 2010 trad hij aan als directeur business development bij Autorola Nederland. Samen met Maarten Bekkers vormde Knol de directie. Diezelfde Bekkers "kijkt met tevredenheid terug op de samenwerking van het afgelopen jaar", aldus het persbericht. Het online remarketing platform Autorola groeide naar eigen zeggen in 2011 binnen de business to business markt meer dan 35 procent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding