Nieuwe directeur Logistiek in MT Kwik-Fit

Bij Kwik-Fit Nederland start Paul van der Leer (47) per direct als directeur Logistiek.

De distributie van auto-onderdelen binnen de automotive branche en naar de 181 Kwik-Fit filialen is volgens het bedrijf zo belangrijk dat er voor de logistiek een nieuwe functie is gecreëerd binnen het management team in Nederland. Paul van der Leer heeft ruim twintig jaar ervaring in de logistiek bij bedrijven als Ecolab, Christian Salvesen en Beiersdorf. Van der Leer kent de Kwik-Fit-organisatie goed: van 1994 tot en met 2001 was hij logistiek manager bij dochteronderneming USN-Centuri. In zijn laatste functie was Van der Leer Supply Chain Manager bij Lely Consumables.

Martin Post, Managing Director Kwik-Fit Nederland: "Wij hebben besloten om de logistieke en de inkoopfunctie te scheiden omdat beide zo belangrijk zijn voor ons bedrijf dat je daar twee zwaargewichten voor nodig hebt. Paul van der Leer heeft een bewezen staat van dienst in de logistiek en is de aangewezen persoon voor de functie van directeur logistiek."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Goedemiddag Paul,

Zojuist gelezen met jouw benoeming hier op de zaak (Bosal)
Ik wil je hierbij heel veel succes wensen in je nieuwe functie en hopelijk spreken wij elkaar gauw.

Groeten

Hans Cupido

Geplaatst door: Hans Cupido op
Nieuwe directeur Logistiek in MT Kwik-Fit - Automobielmanagement.nl

Nieuwe directeur Logistiek in MT Kwik-Fit

Bij Kwik-Fit Nederland start Paul van der Leer (47) per direct als directeur Logistiek.

De distributie van auto-onderdelen binnen de automotive branche en naar de 181 Kwik-Fit filialen is volgens het bedrijf zo belangrijk dat er voor de logistiek een nieuwe functie is gecreëerd binnen het management team in Nederland. Paul van der Leer heeft ruim twintig jaar ervaring in de logistiek bij bedrijven als Ecolab, Christian Salvesen en Beiersdorf. Van der Leer kent de Kwik-Fit-organisatie goed: van 1994 tot en met 2001 was hij logistiek manager bij dochteronderneming USN-Centuri. In zijn laatste functie was Van der Leer Supply Chain Manager bij Lely Consumables.

Martin Post, Managing Director Kwik-Fit Nederland: "Wij hebben besloten om de logistieke en de inkoopfunctie te scheiden omdat beide zo belangrijk zijn voor ons bedrijf dat je daar twee zwaargewichten voor nodig hebt. Paul van der Leer heeft een bewezen staat van dienst in de logistiek en is de aangewezen persoon voor de functie van directeur logistiek."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Goedemiddag Paul,

Zojuist gelezen met jouw benoeming hier op de zaak (Bosal)
Ik wil je hierbij heel veel succes wensen in je nieuwe functie en hopelijk spreken wij elkaar gauw.

Groeten

Hans Cupido

Geplaatst door: Hans Cupido op