Vakgarage en Vrooam slaan handen voor vijf jaar ineen

De Stichting Vakgarage en de grossiersvereniging Vrooam zijn met terugwerkende kracht per 1 januari 2012 een strategische samenwerking voor vijf jaar overeengekomen. Deze nieuwe overeenkomst met de onderdelenleverancier vervangt de samenwerking met Van Heck, met wie volgens voorzitter Vakgarage Christien den Uil in ‘goed onderling overleg is besloten uit elkaar te gaan’.

Christien den Uil is content met de nieuwe overeenkomst, waarin duidelijke SLA’s zijn afgesproken. "Zo is negentig procent van de onderdelen OEM-kwaliteit en wordt er vier tot acht keer per 24 uur geleverd. Tevens doet Vrooam jaarlijks een financiële afdracht aan de Stichting. Onafhankelijkheid blijft echter het sleutelwoord en zit  bij beide partijen in de genen en dat maakt deze match uitstekend. Veel van onze Vakgarages zijn al jaren klant bij grossiers van Vrooam en zijn hierover uitermate tevreden. Onze onafhankelijkheid blijft honderd procent gewaarborgd. Mede door deze overeenkomst zijn we in staat om binnen drie jaar door te groeien naar 250 Vakgarages".

Bram Teun Koskamp, voorziter Vrooam: "Voor ons is deze overeenkomst ook erg belangrijk. Het onderstreept onze ambitie om flink te groeien en een nog toonaangevender rol te spelen als grossiersorganisatie.  Vakgarage is een landelijk en sterk groeiend concept en geeft met deze overeenkomst aan veel vertrouwen in Vrooam te hebben." De overeenkomst met Vakgarage moet de opmars zijn voor meer landelijk afspraken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vakgarage en Vrooam slaan handen voor vijf jaar ineen - Automobielmanagement.nl

Vakgarage en Vrooam slaan handen voor vijf jaar ineen

De Stichting Vakgarage en de grossiersvereniging Vrooam zijn met terugwerkende kracht per 1 januari 2012 een strategische samenwerking voor vijf jaar overeengekomen. Deze nieuwe overeenkomst met de onderdelenleverancier vervangt de samenwerking met Van Heck, met wie volgens voorzitter Vakgarage Christien den Uil in ‘goed onderling overleg is besloten uit elkaar te gaan’.

Christien den Uil is content met de nieuwe overeenkomst, waarin duidelijke SLA’s zijn afgesproken. "Zo is negentig procent van de onderdelen OEM-kwaliteit en wordt er vier tot acht keer per 24 uur geleverd. Tevens doet Vrooam jaarlijks een financiële afdracht aan de Stichting. Onafhankelijkheid blijft echter het sleutelwoord en zit  bij beide partijen in de genen en dat maakt deze match uitstekend. Veel van onze Vakgarages zijn al jaren klant bij grossiers van Vrooam en zijn hierover uitermate tevreden. Onze onafhankelijkheid blijft honderd procent gewaarborgd. Mede door deze overeenkomst zijn we in staat om binnen drie jaar door te groeien naar 250 Vakgarages".

Bram Teun Koskamp, voorziter Vrooam: "Voor ons is deze overeenkomst ook erg belangrijk. Het onderstreept onze ambitie om flink te groeien en een nog toonaangevender rol te spelen als grossiersorganisatie.  Vakgarage is een landelijk en sterk groeiend concept en geeft met deze overeenkomst aan veel vertrouwen in Vrooam te hebben." De overeenkomst met Vakgarage moet de opmars zijn voor meer landelijk afspraken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding