Peter-Jan Stormmesand wil graag een nieuwe wending aan zijn carrière geven. Of dit in de automotive zal zijn of in een andere branche is nog niet bekend. Hij kiest allereerst voor een korte periode van rust om even de tijd te nemen voor het gezin.

CEO Autobinck Holding Tim Tozer betreurt de beslissing van Stormmesand. "Het is zijn eigen keuze."

Tot mei 2008 was Stormmesand commercieel directeur van Shared Parts Services, de backoffice-organisatie van de Partspoint Groep. Later die maand werd hij benoemd in zijn huidige functie. Voor zijn komst naar Brezan was Stormmesand (50) van maart 1999 tot september 2002 directeur Nederland van Sonax Car Care. Het is nog niet bekend wie hem gaat opvolgen bij Brezan.

 

Lees AM nr. 2 as vrijdag 3 februari. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding