Dat gebeurt onder het motto ‘Hier met je rekening’. De vandaag begonnen campagne loopt t/m 30 april; iedere vier weken trekt een notaris een winnaar uit de online geplaatste beoordelingen. Heeft de winnaar bovendien een bericht geplaatst op de verschillende social media, dan ontvangt hij bovenop de rekening een extra vergoeding van 25 procent. De gelukkige moet binnen twee werkdagen nadat hij per e-mail bericht heeft ontvangen een ingescande versie van de rekening aanleveren. Ingestuurde garagenota’s mogen niet ouder zijn dan zes maanden.

Woordvoerder Steven Kop van BesteGarage.nl spreekt van "de ideale incentive om een beoordelaar te belonen voor zijn inspanning." De website ging eind augustus vorig jaar van start in de regio Rotterdam. Inmiddels heeft het initiatief een landelijke schaal gekregen. Op het virtuele podium kunnen eigenaren van een personenauto hun oordeel uitspreken over de garage die hun voertuig onderhoudt. Op basis van die informatie kan een andere autobezitter zijn kenteken en een locatie invullen, waarna de website de beste garages in zijn buurt toont.

Het bestand omvat nu circa zevenduizend garagebedrijven en zal binnen afzienbare termijn verder groeien, dankzij op handen zijnde overeenkomsten met grote formules voor autobedrijven. Afgelopen najaar kwam BesteGarage.nl een data-uitwisseling overeen met AutoWereld.nl. Op deze website kunnen zowel autobedrijven als particulieren gratis occasions plaatsen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding