Tegelijkertijd behoudt de ondernemer de vrijheid om eigen beslissingen te nemen en zijn eigen marketing te voeren. Zo krijgt elk autobedrijf zijn eigen webpagina op de portal, waarop hij naar eigen inzicht en onbeperkt foto’s kan uploaden.

Ook biedt starga.nl een online platform waar consumenten worden geholpen de meest passende onafhankelijke garage te vinden, of zij nu op zoek zijn naar een auto, auto-onderdelen of hun auto APK willen laten keuren. Het concept Starga Mobility is bedacht en opgericht door Ron en René de Haan. "Aansluiten bij een franchiser of instappen in een werkplaatsconcept gaat voor veel bedrijven te ver vanwege de restricties en beperkingen die dit met zich meebrengt. Daarom zet Starga.nl zich in voor vrijheid van ondernemerschap", aldus Ron de Haan.

Starga werkt met een sterrenkwalificatiesysteem, waarbij het aantal sterren een indruk geeft van de aanwezige voorzieningen. Zo ziet de consument in een oogopslag of het autobedrijf de diensten biedt waar hij naar op zoek is. Doordat bezoekers van de site ook zelf een beoordeling kunnen achterlaten, krijgt de consument inzicht in het totale aanbod van garagebedrijven.

Meer hierover in de komende AM-editie, die vrijdag verschijnt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding