Zeven nieuwe vestigingen voor James

De merkonafhankelijke onderhoudsformule James breidt haar netwerk uit met zeven vestigingen.

De komende weken gaan de deuren open in Amsterdam, Echt, Nieuwegein, Heijenoord en Putten hun deuren. Eerder deze maand begonnen al James-vestigingen in Breukelen en Papendrecht. Dit jaar wil de formule groeien naar honderd in Nederland. Vorig jaar ging ze van vijftien naar zestig.

Volgens directeur Michiel Meijer beschikt James inmiddels over een "vrijwel landelijke dekking." De komende maanden zullen nog meer vestigingen van start gaan. Jack Aarts, Manager Operation & Franchise: "We zijn in gesprek met meerdere ondernemers en blijven op zoek naar gelijkgestemden."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Zeven nieuwe vestigingen voor James - Automobielmanagement.nl

Zeven nieuwe vestigingen voor James

De merkonafhankelijke onderhoudsformule James breidt haar netwerk uit met zeven vestigingen.

De komende weken gaan de deuren open in Amsterdam, Echt, Nieuwegein, Heijenoord en Putten hun deuren. Eerder deze maand begonnen al James-vestigingen in Breukelen en Papendrecht. Dit jaar wil de formule groeien naar honderd in Nederland. Vorig jaar ging ze van vijftien naar zestig.

Volgens directeur Michiel Meijer beschikt James inmiddels over een "vrijwel landelijke dekking." De komende maanden zullen nog meer vestigingen van start gaan. Jack Aarts, Manager Operation & Franchise: "We zijn in gesprek met meerdere ondernemers en blijven op zoek naar gelijkgestemden."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding