Hij treedt aan per 1 september en komt over van SAF Benelux, waar hij Divisie Manager was en ruim veertien jaar werkte. Bij GroupAuto Nederland wordt Sprenkels de opvolger van Eric Hoet, met wie "in goed overleg is besloten de samenwerking te beëindigen" – aldus het persbericht.

Eerder dit jaar trad Jan-Willem Vonk aan als Marketing & Operations Manager. Hij is  verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de marketingstrategieën. Vonk stuurt de formule(account)managers en het marketing-/communicatieteam aan. Daarnaast coördineert  Vonk  de gehele interne organisatie. Hij werkte voorheen als directeur aftersales bij Ford Mundus Automotive B.V., onderdeel van Astrum Automotive B.V.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding