Ze gaan van start in Oosterhout, Boxtel, Nijmegen-Oost, Montfoort, Castricum en Zoeterwoude.

De uitgangssituatie verschilt van locatie tot locatie, vertelt Profile-directeur Harm Nieboer. In Nijmegen-Oost (Heijendaal) bijvoorbeeld gaat het om de derde Profile-vestiging van ondernemer Herman Heurkens. Impex Jago opent in Zoeterwoude en heeft daarnaast al vestigingen in Rijswijk en Spijkenisse. Ford Martijn Kooijman en Peugeot-dealer Van Jaarsveld starten in respectievelijk Castricum en Montfoort met Profile Tyrecenter. Autobedrijf van den Brandt uit Boxtel en Bandencenter Oosterhout beginnen pas eind september met de activiteiten.

Met de aanstaande toevoeging van de zes vestigingen komt de formule Profile Tyrecenter nu in Nederland op 180: op dit moment zijn het er ruim 175, zo meldt de website. Directeur Nieboer gaat ervan uit later dit jaar nog meer nieuwe vestigingen te kunnen presenteren. "Met name in de Randstad is er nog veel groeipotentie."

Naast de aangekondigde Profile-vestigingen vindt in september ook de officiële opening plaats van nieuwe NG (Next Generation) vestigingen in Tilburg en ‘s-Hertogenbosch.

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding