De vestiging aan de Dortmundstraat heeft zowel van binnen als buiten een metamorfose ondergaan. Euromaster Deventer is volledig opnieuw ingericht. Remon Rasing, service center manager: "De klant heeft nu de keuze of hij al dat niet op zijn auto wacht in onze afgescheiden wachtruimte. Hij kan ook bij ons aanschuiven voor overleg, op een iPad zien hoe bijvoorbeeld bepaalde velgen er onder zijn auto uitzien of gewoon doorwerken. Wij hebben gratis WiFi, comfortabele stoelen en natuurlijk diverse kranten en magazines." De vestiging in Deventer is de model-retailvestiging van Euromaster in Nederland geworden. Het bedrijf is ontstaan uit De Jong Banden. Ook het hoofdkantoor van Euromaster staat in Deventer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding