Volgens Vakgarage-manager Christien den Uil is het einde nog niet in zicht. "Uitgaande van de net gepubliceerde cijfers van Aumacon, waarin nog stond dat we 179 Vakgarages hadden, kun je stellen dat wij niet alleen Alwaysbemobile gepasseerd zijn maar inmiddels ook groter zijn dan Kwik Fit. Naast de huidige 186 Vakgarages staan er alweer negen nieuwe bedrijven gepland om het contract te ondertekenen. Ook zijn we met nog veel andere gegadigden in gesprek. Het zal niet lang duren voordat de tweehonderdste Vakgarage zich aansluit. Maar onze ambitie stopt pas wanneer wij de markt optimaal kunnen bedienen."

Onbetwist nummer één op de Nederlandse markt blijft Bosch Car Service, met bijna vierhonderd vestigingen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding