De feestelijke uitreiking van de awards vindt over enkele weken plaats. Begin december volgt een finale.

De FD Gazellen zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad en Graydon. Om voor een award in aanmerking te komen, moet een onderneming minimaal twintig procent groeien over de afgelopen drie jaar. In 2011 waren er 239 Gazellen. Payroll Works was toen het snelst groeiende bedrijf van Nederland.

The Alwaysbemobile Company bestaat uit zes formulebedrijven: Profile Tyrecenter, James Auto & Service, James Lease Service,  abc Autoservice, Autoglaz en AH Autoschade Herstel. CEO Luc van Bussel vindt de groei van de onderneming "het beste bewijs dat de formules werken. Om groei vast te houden en telkens te overtreffen, is permanente innovatie een vereiste. Wij doen dat vooral op het terrein van service, kwaliteit, beleving en ict."

De omzet van The Alwaysbemobile Company bedroeg in 2011, exclusief de omzet van franchisenemers, 140,8 miljoen euro. De franchisenemers hebben een gezamenlijke omzet van 360 miljoen euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding